Reviews

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan via onderstaande formulier. Dankjewel alvast! 

Reactie plaatsen

Reacties

Noelle
6 dagen geleden

Yesss! Noelle hier. Dit jaar (2024) is mijn 2e jaar dat ik bij het kamp van Lieke ben geweest. Ik heb gelijk 1 klacht, want van vrijdagavond tot zondagavond is eigenlijk veel te kort. Het kamp is mega leuk, dat ik wel 2 weken daar op kamp wil blijven. Maarja, dat kunnen we met elkaar het fantastische begeleidsters team niet aandoen.

🙉 Whou, ik ben nu 12 jaar en mag dus nog 4 jaren. 👍 Mijn zusje Olivia (dan 7) komt volgend jaar ook. ❣️Meiden dit kamp is een musthave, een amazing gorgeous, onvergetelijke ervaring. Zo goed verzorgd, aandacht voor iedereen, gave locatie en verder mega tof programma. Zit zo goed in elkaar. Veel super lieve, leuke vriendinnen maken overdag en lol in de nacht (even maar..😄, sorry mag niet) met de meiden waarmee je op de slaapzaal ligt. Dus dat is iets minder slaap misschien🤣, maar je wordt wel fit gehouden door echt heerlijk eten en dan dagen/avonden door gevuld met dansen, oefenen, zingen, knutselen, koken, catwalk, bonte avond, disco, make-uppen, haarverzorging en NATUURLIJK SHOOTEN. Bij wel 8 top fotografen die op bezoek komen, waar je per thema je outfit bij mag aandoen. De foto's zijn geweldig en kun je later thuis uitzoeken. Ik heb gewoon geen reden om niet te gaan. Je komt zowel vermoeid terug, als een stuk girlpower, positieve energie. Wat toch echt wel fijn is! Je half uurtje met je mobiel per dag😅. Even naar huis bellen is zo fijn, daarna natuurlijk snel weer foto's maken van jezelf samen met al je vriendinnen en Snapchat, tiktok en dan moet je je mobiel weer inleveren, want het programma gaat door. Nooit saai, hele weekend weer los gaan en plezier met iedereen hebben. Grote dank nogmaals aan het begeleidsters team. Oja, de eindshow als je familie komt kijken in de tuin, dat is echt goed georganiseerd, knallen en zo fun. Zie ik jou volgend jaar (ook) weer? Liefs Noelle (komen hoor🆒📸🫶)

Zinzi gijsen
7 dagen geleden

Liekes fotoshootkamp is echt een feesje op naar volgend jaar kan niet wachten ook al ben ik pas geweest

Fé Leenders
7 dagen geleden

Fotoshootkamp moet je echt een keertje meegemaakt hebben.
Het is helemaal geweldig en ik hoop aankomend jaar ook weer van de partij te zijn.

Noelle de Jong
7 dagen geleden

Hoi hier Noelle, Ik ben nu 11 en half, mijn eerste fotoshootkamp was toen ik 6 was. En ik heb er al een heel aantal gehad. Het is dus heel verslavend. Dit was de eerste keer bij Lieke. Alles kort samengevat, Amazing fantastisch. Top weer, Top locatie, super betrokken lieve leuke begeleiding, een druk maar mega gaaf programma, alles tot in de puntjes geregeld, fijne slaapkamers, goed en voldoende eten en lekkers, geweldige kamergenootjes, weinig slaap :) veel lachen, de programma's waren echt super leuk geregeld. En het shooten bij de fotografen in al onze outfits was ook top, je mocht bij allemaal shooten, ze namen echt de tijd voor je, en we hebben inmiddels bij alle 4 (5) met Lieke erbij :) de fotografen super mooie foto's besteld. Ook het welkom van de ouders en al onze optredens waren zo leuk om te doen en zo mooi ook. Het allerleukste gewoon alles maar de contacten die ik had met alle meiden was wel het leukste, maakte niet uit of je 6 was of 14. We gingen allemaal leuk met elkaar om, en met een aantal heb ik echte goede vriendschappen gesloten en gaan we elkaar zeker vaker zien. Lieke dank en groot respect en alle andere begeleiding bedankt voor ALLES, geen tips ofzo, alles was top zoals het ging. Volgend jaar kom ik zeker weer terug. Lieke je bent een topper en een lieverd.

Lynn Schriks
7 dagen geleden

Lynn was voor de eerste keer op kamp geweest. Supergezellig gehad en nieuwe vrienden gemaakt. Volgend jaar wil ze weer terug.

Liv Valois
7 dagen geleden

Liv was dit jaar voor de tweede keer mee. En wat heeft ze weer genoten!!! Haar zelfvertrouwen groeit iedere keer weer en wat komt ze toch iedere keer weer toppers van meiden en fotograven tegen. Wij zeggen graag tot volgend jaar!

Imke
7 dagen geleden

Imke is voor de 2de keer meegeweest op kamp , vorig jaar was het al kei leuk , maar dit jaar was het nog leuker ! Een super groep meiden met allemaal dezelfde passie !!! Tot volgend jaar!!!

Loïse Tolmeijer
7 dagen geleden

Ja daar ging ik dan, 7 jaar oud op fotoshootkamp. Spannend dat ik het vond, maar dit is helemaal goed gekomen door de lieve en zorgzame crew op het fotoshootkamp by Lieke. Ik kijk terug op een geweldig weekend, met veel leuke activiteiten waarbij ik heel veel nieuwe vriendinnen heb gemaakt 🩷 Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar, en ik ben al aan het aftellen.

Liefs, Loïse

Jolanda (Jolie)
7 dagen geleden

Deze keer voor de 2e keer op het fotoshoot kamp geweest en opnieuw een hele leuke en gezellige belevenis met lieve en mooie modellen. Bekenden gezien en nieuwe vriendinnen gemaakt.
Een weekend vol plezier en bezig zijn met modellenwerk, shoots en andere leuke dingen.
Geweldig hoe Lieke dit samen met haar team in elkaar zet en het voor de jongeren tot een mooie herinnering maakt. Enige nadeel is het slaaptekort. (grapje natuurlijk, dat hoort er bij)

Aylin
7 dagen geleden

Fotoshootkamp!! 3x YES 🤩
Wat was het gezellig! Weekend om nooit te vergeten! Dit jaar was ik al voor het 2de keer geweest en volgende jaar hoop ik weer erbij te zijn🥰 Bedankt en tot snel

Zinzi Gijsen
7 dagen geleden

Dit jaar was ik voor het eerst op fotoshootkamp wat was het leuk en gezellig volgend jaar ga ik zeker weer wat een lol met alle meiden zingen dansen knutselen en lekker shooten wie wil dat nou niet

Sarah
7 dagen geleden

Fotoshootkamp is hartstikke leuk! Gezellig met andere meiden (en vorig jaar 1 dappere jongen) een heel weekend gezellig je hobby delen!
Super veel lol & plezier!!

Jeany Hinzen
7 dagen geleden

Allerleukste tijd ooit,hou jij van spelletjes dansen knutselen foto’s maken en HEEL VEEL LOL hebben dan zou ik zeker eens deelnemen want dat alles had ik het hele weekend 🥰 dankjewel fotoshootkamp voor de geweldige tijd!! X Jeany

Elsa
7 dagen geleden

Dit jaar ben ik voor de 1e keer mee geweest! Ik vond het heel leuk. Ik vond het fijn dat de mogelijkheid er was om niet te blijven slapen, en s avonds naar huis te gaan, maar volgend jaar wil ik toch graag blijven slapen! Ik heb heel veel nieuwe vriendinnen leren kennen, en ook leuke dingen gedaan en geleerd. Dit kamp is echt een aanrader voor iedereen die graag voor de camera staat!!

Caithlyn
7 dagen geleden

Voor de 2e x al mee geweest! Het was weer super leuk en gezellig!

Hopelijk volgend jaar voor de 3e x erbij!

Bibi Beau
7 dagen geleden

Het is een super leuk weekend vol met leuke activiteiten. Voor mij was het hoogte punt het shooten bij verschillende fotografen. Ik heb nog steeds contact met mijn kamergenootjes van toen waar ik dat weekend vriendinnen mee ben geworden.

Benti
7 dagen geleden

Ik vond het super leuk en gezellig! Je bent de hele tijd leuke dingen aan het doen en verveeld je nooit. Ik ben er hopelijk volgend jaar weer bij

Lisa
7 dagen geleden

Het is echt een mega leuk kamp! Je leert veel nieuwe mensen kennen en het is er erg gezellig! Ook leer je veel nieuwe dingen