Fotoshoot Kamp 2025 in Amerongen (NL)

 

We overnachten in een super mooie accommodatie. Namelijk in Amerongen, gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. Voor iedereen een prachtige slaapkamer. Je slaapt met maximaal 8 andere kinderen in een slaapkamer. Verder is er een woonkamer, repetitie ruimte, knutsel DIY-kamer, keuken, terras en speelveld met verschillende speeltoestellen.

 

Deelnemers uit Nederland en Vlaanderen tussen de 7 en 16 jaar oud zijn welkom om samen met ons te leren poseren, shooten, modeshows lopen en nog veel meer andere activiteiten! Het weekend is natuurlijk ook om nieuwe vriend(inn)en te ontmoeten, zelfvertrouwen op te bouwen en samen een geweldig weekend te beleven. Een weekend om nooit te vergeten!

 

Je krijgt op het Fotoshoot kamp verschillende workshops van mensen uit het vak. We hebben verschillende fotoshoots, challenges over TikTok en Social Media, make-up tips en groeps-/spelopdrachten. Op zaterdagavond is er een Bonte avond, en een Disco. Het thema van de zaterdagavond is 'Circus'

 

We eten op de vrijdag- en zaterdagavond een heerlijk niet-vegetarisch en een vegetarisch menu. Voor andere diëten vanwege een allergie, geloof of levenswijze neemt u altijd vooraf met ons contact op.

 

 

Fotoshoot kamp
Fotoshoot kamp
Fotoshoot kamp
Fotoshoot kamp

MOBIELE TELEFOONS

Mobiele telefoons mogen alleen worden gebruikt tijdens het telefoonkwartier. De telefoons worden in bewaring genomen het gehele weekend. Dit zodat iedereen zich helemaal kan focussen op de activiteiten/workshops. Zo maak je contact met de andere kinderen.

FOTOSHOOT KAMP PAKKET MOGELIJKHEDEN:

Wilt u meer informatie. Klik op de linkjes hieronder.